Miliő Lakásétterem

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Bemutatkozás

2011 tavaszán elhatároztuk: kipróbáljuk azt, hogy ami bennünket boldoggá tesz, az vajon mások számára is örömet okoz-e. Kezdeti szárnybontogatásainkat siker koronázta, elismerő szavak és baráti bíztatások vezettek oda, hogy teljes egészében amatőr alapokon otthonunkat lakásétteremmé alakítsuk, s különböző rendezvényekkel várjuk a „megszokott” éttermek által nyújtotthoz képest egy sokkal meghittebb, bensőségesebb élményre vágyó vendégeinket.

Főbb rendezvénytípusaink

-
Többfogásos, előre meghirdetett menüsorból álló klasszikus vacsorák;
- Bórkóstolások, amelyeken a főszerep a szakértőnk által bemutatandó kitűnő boroké, természetesen ízletes borkorcsolyákkal kiegészülve;
- Sportesemények közvetítésével egybekötött „szurkolói estek”, a mérkőző felek hazájának jellegzetes fogásaival, (a sportélményt egy 116 cm-es plazmatévé teszi teljessé);
- Kétszemélyes romantikus vacsorák, gyertyafénnyel, halk zenével, egy szál rózsával és minőségi fogásokkal;
-Előzetes egyeztetés alapján szívesen látunk ünneplő társaságokat, igényekhez igazított ételekkel, italokkal, tortákkal.
Az vendéglátáson túl igény szerint gondoskodunk vendégeink kényelmes hazajutásáról is.

Jelentkezés, érdeklődés, feliratkozás hírlevél

Tekintettel lakáséttermünk korlátozott kapacitására (8
legfeljebb 10 fő) az előre meghirdetett estéken történő részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, amelyeket e-mailen, vagy a Facebook-on küldött üzenet formájában fogadunk.

Költségek

A vacsorákon felszolgált ételek fejében minden vendégünktől hozzájárulást kérünk, amelynek mértéke előzetesen nem kerül meghatározásra, azt csupán vendégeink megelégedettsége befolyásolja. Kivételt képeznek ez alól az italok és a bórkóstoló esték, amelyek árát előzetesen megadjuk (itallapon, illetve a borkóstolóra szóló meghívóban).  


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz